Hair & Skin Care

Haarstylist

Haarstylist

Nagenoeg iedereen brengt regelmatig een bezoek aan een kapper oftewel haarstylist. De meeste mensen doen dit ongeveer een keer per zes weken.

Haarstylist voor kinderen

Veel mensen die kinderen hebben, vinden het vaak spannend om voor de eerste keer met hun kind naar de kapper te gaan. Vaak zijn kinderen zo onder de indruk van alles dat zij rustig stil blijven zitten. In de meeste kapsalons hebben zij speciale kapsters in dienst die affiniteit met kinderen hebben. Ook hebben deze kapsalons speciale stoelen voor kinderen. Aan deze stoelen zit bijvoorbeeld een stuur, zodat kinderen lekker kunnen spelen (doen alsof zij in een auto zitten) tijdens het knippen. Voor de kapster is het wel een uitdaging om kinderen goed te kunnen knippen. Zij moeten veel geduld hebben, omdat kinderen soms alle kanten op kijken en dan is knippen lastig. Maar met veel geduld, en mama of papa in de buurt, komt het altijd goed.

Haarstylist voor volwassenen

Er zijn ook kappers die alleen volwassenen knippen. Vaak hebben zij een voorkeur voor mannen of vrouwen om te knippen. Naast het knippen doen zij nog veel meer. Ze verven of blonderen haren, zetten highlights, watergolven en permanent in, etc. U kunt bij hen terecht voor uw periodieke knipbeurt, maar bijvoorbeeld ook als u een feestje heeft en uw haren mooi wilt laten stylen. Ook als u gaat trouwen, kunnen zij uw bruidskapsel verzorgen. Zij zijn van alle markten thuis.

Haarstylist bij u thuis

U kunt natuurlijk naar een kapper bij u in de buurt gaan, maar u kunt ook een thuiskapster laten komen. Steeds meer mensen kiezen hiervoor. Dit is niet zo gek, want dat is uiteraard erg handig. Zeker als uw hele gezin geknipt en dergelijke moet worden. Kinderen kunnen fijn blijven spelen met hun speelgoed tot zij aan de beurt zijn. En tijdens het knippen, kunnen zij bijvoorbeeld voor de tv plaatsnemen en een filmpje kijken. Zij zullen goed stil blijven zitten, zodat het knippen erg eenvoudig wordt voor de kapster. Is uw kind klaar met knippen, dan kan hij of zij weer fijn verder gaan spelen terwijl u en / of uw partner en / of andere kinderen geknipt worden. Ideaal dus. Als u dit ook wilt, kunt u in uw omgeving eens informeren of mensen een goede thuiskapster kennen. Omdat het zo ontzettend populair is, zitten veel thuiskapster al vol en zullen zij geen nieuwe klanten meer aannemen. Het is dus wellicht even zoeken naar een thuiskapster voor uw gezin, maar daarna kunt u ook genieten van alle voordelen die een thuiskapster biedt.

Veel succes bij het zoeken naar de juiste haarstylist voor uw gezin!